APK

Ook voor de APK-keuring kunt u bij ons terecht. De APK-keuring is wettelijk verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Afhankeljik van uw auto (bouwjaar en brandstof) is deze keuring jaarlijks of 1 keer in de 2 jaar wettelijk verplicht. Tijdens de APK wordt en voornamelijk op veiligheid en milieau gecontroleers. Zo worden onder andere uitlaatsysteem, remmen, banden, uitstoot van de uitlaatgassen en de verlichting van uw auto gecontroleerd.

 

 

apk 3.jpg

De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeers-veiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht.

 

 

Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in, dat wij APK-keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken. Meer weten over de APK? 

 

 

IS APK HETZELFDE ALS EEN ONDERHOUDSBEURT?

 

Wij merken dat veel klanten denken dat de APK gelijk is aan onderhoud. De APK is alleen een controle op veiligheid en milieu en géén onderhoudsbeurt. Laat uw auto dus naast de APK ook altijd goed onderhouden volgens het boekje. Ons advies is om de keuring en onderhoudsbeurt te combineren. U bent de auto dan 1 dag kwijt en kan vervolgends weer een jaar zorgeloos rijden.

 

Onze partners: